Corona Maatregelen in de praktijk

Mondkapje verplicht

Het is verplicht om bij elk bezoek aan onze praktijk een mondkapje te dragen vanaf het moment dat u het gebouw binnenkomt tot u het gebouw weer verlaat.

Dit vragen wij u vanwege de gezondheid van u én van onze medewerkers.

Vanwege de toename van besmettingen willen wij de corona maatregelen nogmaals onder de aandacht brengen.

Wilt u zich laten testen op CORONA, bel dan met de GGD, nr 0800-1202

Voor informatie over het corona-virus kunt u kijken op www.thuisarts.nl of  bellen met het landelijke info-nummer 0800-1351.

Voor het maken van een afspraak met de praktijk:

KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK MAAR NEEM ALTIJD EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP

De praktijk blijft alléén geopend voor mensen die een afspraak hebben.

Om te zorgen dat niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamers zitten kan de huisarts minder mensen zien in de praktijk.

Daarom blijven de volgende maatregelen van kracht:

1.De huisarts kan minder mensen zien in de praktijk, daarom vraagt de assistente uw klachten uit om een keuze te kunnen maken wie in de praktijk door de huisarts moet worden gezien en wie teruggebeld wordt door de huisarts of (na overleg) een assistente.

2. Afspraken bij de praktijkondersteuner voor controle van diabetes, bloeddruk en COPD evenals de afspraken bij de praktijkondersteuner GGZ gaan zoveel mogelijk gewoon door. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts laat u testen en bel de afspraak met de praktijkondersteuner of assistente af.

3. Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft.  Indien noodzakelijk kan een begeleider meekomen, b.v. een ouder van een kind en een begeleider van een mindervalide. Begeleiders van patiënten mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.

4. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: Bel de GGD voor het laten afnemen van een test. Vervolgens moet u THUISBLIJVEN en zo min mogelijk fysiek contact met anderen hebben totdat de test bekend is. U krijgt dan van de GGD instructies.

5. Indien u toenemend ziek wordt met corona klachten, of ernstig vermoeid bent, bel dan met de praktijk om een afspraak te maken op het CORONA spreekuur.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Kwee